Kinesitherapie | JEROEN GOTZEN JEROEN GOTZEN

Kinesitherapie


Heb je een probleem ergens in je bewegingsstelsel, dan moet je bij een kinesitherapeut zijn. De belangrijkste manieren waarop wij je met kinesitherapie beter maken zijn manuele technieken en oefentherapie.
We beschikken trouwens ook over de laatste generatie toestellen elektrotherapie. 


Een concreet voorbeeld waarbij je kinesitherapie nodig hebt: 
"Je hebt net een operatie van de voorste kruisband in uw knie ondergaan en je komt thuis met een pijnlijke en gezwollen knie." 

We starten met rustige mobilisaties, om je pijn te verminderen en de zwelling weg te werken. Sessie per sessie krijg je meer beweging in je knie en dankzij oefeningen bouw je de kracht in je knie terug op. Op het einde van je revalidatie kan je knie springoefeningen, trampoline en zware stabilisatietraining aan.  Je knie is terug de oude en je kan terug gaan voetballen. 


De laatste tien jaar is er veel veranderd in de kinesitherapie. Vroeger ging je naar de kinesist en kreeg je een soort van standaard-behandeling. Tien minuutjes massage, een kwartiertje elektrotherapie, een warmtepakket en klaar. Dit was de ‘gouden tijd’ voor de kinesisten, omdat je vier of vijf mensen per uur kon behandelen. Erg lucratief, maar niet erg efficiënt voor jou als patiënt.  Deze aanpak behoort dan ook definitief tot het verleden. 


Bij Kinezemst trekken we onze tijd uit om je grondig te onderzoeken. We doen één patiënt tegelijk en kunnen zo een therapie aanbieden die een oplossing biedt voor jouw specifiek probleem. We zijn beiden universitair geschoold en verdiepen ons steeds verder in ons vakgebied dankzij bijkomende opleidingen. 


Aarzel niet om ons te contacteren:

na een operatie.
voor een huisbezoek.
voor rugpijn.
voor oefentherapie.
voor bekkenbodemspiertraining , ... enz. 

Bij "Kinezemst" komt je terecht in een moderne kinesitherapie-praktijk bij twee mensen die hun job met plezier uitoefenen:

Jeroen en Margo. 

Home - Therapeuten - Kinesitherapie - Manuele Therapie Contact - Afspraak

                        Wettelijke info                                      Privacy